Ειδήσεις

ΣOK: Ροζ VIDEO Πατρινιας κάνει πάταγο στο διαδίκτυο- Δείτε τι έκανε μετά τον δημόσιο εξευτελισμό…

0

ΣOK: Ροζ VIDEO Πατρινιας κάνει πάταγο στο διαδίκτυο- Δείτε τι έκανε μετά τον δημόσιο εξευτελισμό…

Τον προσωπικό της γολγοθά φαίνεται να ζει γυναίκα από την Πάτρα, που είδε τις… προσωπικές της στιγμές με τον σύντροφό της να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου… Η ίδια μετά από τον δημόσιο αυτό «εξευτελισμό» στον οποίο υπεβλήθη αποφάσισε να…

εγκαταλείψει την Ελλάδα και να βρει καταφύγιο στην Αμερική.

Στο ροζ video που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές στο διαδίκτυο και έχει κάνει πάνω από 1.000.000 «χτυπήματα», φαίνεται η γυναίκα να επιδίδεται σε άγριες περιπτύξεις με τον…

σύντροφό της και μάλιστα, μέσα σε εργασιακό χώρο.

Δεν είναι γνωστό το όνομα της γυναίκας ενώ παραμένει άγνωστο αν η ίδια είχε συναινέσει για την μαγνητοσκόπηση ώστε να υποβάλλει μήνυση.

Η οικογένειά της είναι τόσο «ταραγμένη» από αυτή την ιστορία που αποφάσισε να στείλει την γυναίκα σε συγγενικό της πρόσωπο στις ΗΠΑ. «Δεν την χωράει η πόλη από αυτό που έπαθε» δηλώνουν συγγενείς της.

Και έχουν δίκιο από την στιγμή που η τακτική του συντρόφου να βιντεοσκοπήσει τις προσωπικές τους στιγμές και να «ανεβάσει» το video στο διαδίκτυο, αν μη τι άλλο είναι καταδικαστέα και εγκληματική αφού σε κάποιες ανάλογες περιπτώσεις έχει οδηγήσει γυναίκες μέχρι και σε αυτοκτονία.

arpaxtiko

Ο Γαβαλάς έκανε την εμφάνιση της χρονιάς στον γάμο Ρέμου- Δείτε ΦΩΤΟ!

Previous article

ΚΑΙΡΟΣ: Ραγδαία επιδείνωση τις επόμενες ώρες- Έρχονται βροχές & καταιγίδες. Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία;

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.