Ειδήσεις

Δείτε αυτόν τον οδηγό να στρίβει με μαεστρία ΑΥΤΟ το μεγαθήριο των 60 μέτρων! [video]

Δείτε αυτόν τον οδηγό να στρίβει με μαεστρία ΑΥΤΟ το μεγαθήριο των 60 μέτρων!

Ένα αξιοσημείωτο video δείχνει πώς μπορείτε να λύσετε ένα… φαινομενικά αδύνατο πρόβλημα – να στρίψετε με ακρίβεια ένα φορτηγό, που κουβαλάει μια ανεμογεννήτρια, σε ένα στενό επαρχιακό δρόμο.

Το απίστευτο αυτό κατόρθωμα επιτυγχάνεται χάρη στην υπομονή, τους πολύ προσεκτικούς υπολογισμούς και τους πίσω τροχούς που οδηγούνται ηλεκτρονικά από την καμπίνα.

 

Το video δείχνει το φορτηγό των 60 μέτρων να στρίβει σε μια γέφυρα αφήνοντας περιθώριο ελάχιστων εκατοστών.

Οι ολλανδοί κατασκευαστές του ειδικά σχεδιασμένου τρέιλερ, που ονομάζεται Nooteboom, δημοσίευσαν τον αξιόλογο σύνδεσμο διαδικτυακά, ο οποίος έχει κάνει πλέον τον γύρω του κόσμου, με πάνω από 2,3 εκατομμύρια προβολές.

Το φορτηγό και το αξιοσημείωτο φορτίο του που ήταν μια τεράστια ανεμογεννήτρια, βρισκόταν στο δρόμο προς ένα αιολικό πάρκο που κατασκευάστηκε κοντά στο Φορτ Ογκάστους.

Στην αρχή του video, το φορτηγό φαίνεται να πλησιάζει τη στενή είσοδο της γέφυρας και να κινείται στην αριστερή άκρη του δρόμου.

Το απίστευτο αυτό κατόρθωμα επιτυγχάνεται χάρη στην υπομονή, τους πολύ προσεκτικούς υπολογισμούς και τους πίσω τροχούς που οδηγούνται ηλεκτρονικά από την καμπίνα

Δύο οχήματα της αστυνομίας μπορούν να προβληθούν στο κλιπ με τον έναν από τους δύο μπροστά και τον άλλο πίσω για να σταματήσει την κυκλοφορία των άλλων οχημάτων του δρόμου, ώστε να επιτρέψει στο φορτηγό να στρίψει.

Το φορτηγό των 60 μέτρων θα παραδώσει μια ανεμογεννήτρια στο νεόκτιστο αιολικό πάρκο Stronelairg στο κτήμα Garrogie κοντά στο Φορτ Ογκάστους, Χάιλαντ.

Ανεβάζοντας το κλιπ στο διαδίκτυο η Nooteboom Trailers έγραψε: «Δείτε πώς Ο ΜακΦέιντενς από τη Σκωτία κάνει 90 μοίρες δεξιά στροφή, με μια ανεμογεννήτρια 60 μέτρων, πάνω σε μια γέφυρα».

«Πολύ καλή ευκαιρία για να δείτε τις δυνατότητες του SWC – Super Wing Carrier. Χωρίς αυτό, είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει μια τέτοια μεταφορά ».

Αυτή τη στιγμή το video έχει προβληθεί από περισσότερους από 2.3 εκατομμύρια χρήστες κοινωνικών μέσων από όλο τον κόσμο και έχει μοιραστεί σχεδόν με άλλους 25.000.

Δείτε το video:


Για άμεση ενημέρωση πατήστε LIKE (Μου αρέσει) στην σελίδα μας… Ευχαριστούμε!

About the Author