Ειδήσεις

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σάπισαν στο ξύλο την Πολύνα Γκιωνάκη…

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σάπισαν στο ξύλο την Πολύνα Γκιωνάκη…

«Πήγε να με στραγγαλίσει, με χτύπησε πολύ άσχημα στο… κεφάλι και τρεις μέρες βρισκόμουν στα νοσοκομεία.

 

Εχω χαρτιά και από τον Ερυθρό Σταυρό και από το Ιπποκράτειο, όπου νοσηλεύτηκα» είχε εξομολογηθεί η Πολύνα σε συνέντευξή της στην «Espresso» τον περασμένο Απρίλιο.

Η ίδια απέφυγε τότε να αποκαλύψει το όνομά του, σημειώνοντας ότι επειδή ο άνθρωπος που την κακοποίησε είναι επώνυμος, μόνο σκάνδαλο θα προκαλούσε η δημοσιοποίηση του ονόματός του. «Ξέρει αυτός ποιος είναι.

Προτίμησα ό,τι έζησα να το κάνω θεατρικό έργο, που ήταν μια ψυχοθεραπεία για εμένα και όχι μόνο. Το έκανα έργο και μιλάω δημόσια για ό,τι μου συνέβη, επειδή θέλω να βοηθήσω άλλες γυναίκες που βρίσκονται στη θέση μου να μην κάνουν τα λάθη που έκανα εγώ» είχε εξηγήσει στη συνέντευξή της.

Πλέον η Πολύνα Γκιωνάκη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική ζωή της. Μάλιστα, τη σκηνοθεσία και τη μουσική επιμέλεια αυτής της πολύ ιδιαίτερης θεατρικής δουλειάς έχει αναλάβει -σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso»– ο νυν σύντροφός της Γιάννης Βαμβακάς. Σκοπός της ηθοποιού είναι μέσα από την παράσταση που εμπνεύστηκε από το προσωπικό δράμα της να στείλει ένα μήνυμα σε όλες τις κακοποιημένες γυναίκες προκειμένου να σπάσουν τη σιωπή τους, γιατί η βία είναι έγκλημα.

Πηγή

Όσοι και Όσες θέλετε πατήστε ΕΔΩ μου αρέσει η σελίδα! facebook

About the Author