Ειδήσεις

Κάτ-μαν: Απο τις κάμερες και τα φώτα στην ανέχεια και στα συσσίτια…

Κάτ-μαν: Απο τις κάμερες και τα φώτα στην ανέχεια και στα συσσίτια…

Νεοχώρι Μεσσολογίου. Ένα πανέμορφο χωριό λίγα χιλιόμετρα έξω απο την… ιστορική πόλη και πρωτευούσα του νομού Αιτωλοακαρνανιας.

 

Ώρα 08.30 το πρωϊ. Ένας υπερβαρος ασπρομάλλης τύπος ανεβαίνει με δυσκολία τις σκάλες του λεοφωρείου της τοπικής συγκοινωνίας και κάθεται στις μπροστινές θέσεις. Χαμογελάει σε όλους. Όμως είναι αληθινό το χαμόγελό του; Τον πλησιάζω και αντιλαμβάνομαι πώς πρόκειται για τον γνωστό κάποτε “κατ-μαν”.

Τον Νίκο Κατέλη που έγινε γνωστός μέσα απο τις εκπομπές της Αννίτας. Κρατάει στα χέρια του μια πλαστική σακούλα απο Σούπερ Μάρκετ. Τον ρωτάω που πάει και μου λέει “Στην πόλη”.

Δεν θέλει να πεί πολλά. Κατεβαίνει στο κέντρο του Μεσσολογίου και κατευθύνεται πρός το κιόσκι του Δήμου. Εκεί που μοιράζουν φαγητό.

Εκεί που το συσσίτιο εξυπηρετεί ανθρώπους που έχουν φτάσει στο έσχατο σημείο. Ο Κατέλης περιμένει περίπου δυο ώρες για την σειρά του. Όταν φτάνει η ώρα του ανοίγει την σακούλα και βάζει μέσα δυο πιάτσα φασολάδα ένα μεγάλο κομματι ψωμί και σαλάτα.

Αμέσως μετα χαμογελαστός αποχωρεί για την στάση. Η ώρα είναι περίπου μια το μεσημέρι. Επιβιβάζεται στο λεοφωρείο και επιστρέφει στο χωριό του. Αυτό συμβαίνει καθημερινά… με τον Κάτ-μαν να βιώνει αυτό που βιώνει μια πολύ μεγάλη μερίδα των Ελλήνων. Την ανέχεια και την φτώχεια. Ποιός; Αυτός που κάποτε έπαιρνε χιλιάδες ευρώ για να εμφανίζεται σε νυχτερινά μαγαζιά ώς πουλέν της Αννίτας!

Αυτή είναι η νέα εικόνα του. Η πραγματική… χωρίς “μακιγιάζ” και “φίλτρα”.

Πηγή: gossip-tv.gr – nassos blog

Αφού έφτασες ως εδώ χάρισέ μας & ένα like στο facebook

About the Author