Ειδήσεις

5χρονη με ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα υγείας κάνει τη φωτογράφηση γάμου των ονείρων της! [photos]

5χρονη με ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα υγείας κάνει τη φωτογράφηση γάμου των ονείρων της!

Το 5χρονο κορίτσι Sophia Chiappalone γεννήθηκε μ’ ένα… συγγενές καρδιακό ελάττωμα, το οποίο έχει απαιτήσει μέχρι στιγμής το μικρό κορίτσι να υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις ανοικτής καρδιάς.

Ένα ακόμα χειρουργείο είναι προγραμματισμένο για τα μέσα Νοεμβρίου, αλλά πριν συμβεί αυτό, είπε στο μαμά της ότι ήθελε να παντρευτεί τον αγαπημένο της, τον 6χρονο Hunter Laferriere!

Όταν η μαμά της Sophia, Kristy Somerset-Chiappalone, μίλησε στη μαμά του 6χρονου φίλου της για την επιθυμία της κόρης της, εκείνη της είπε ότι ο γιος της συμφώνησε αμέσως να ντυθεί γαμπρός!

 

Ο Hunter θα έκανε τα πάντα για να είναι ευτυχισμένη η Sophia!

H φωτογράφος Marisa Balletti-Lavoie ανέλαβε τον ρόλο της και τα δύο παιδάκια πόζαραν για την πιο γλυκιά φωτογράφηση γάμου που έχεις δει!

Η μικρή Sophia έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και τώρα είναι έτοιμη να συνεχίσει τη μεγάλη μάχη που δίνει.

Δυστυχώς, οι γιατροί εκτιμούν ότι θα χρειάζεται να υποβάλλεται σε επεμβάσεις σ’ όλη της τη ζωή. Οι γιατροί πιστεύουν ότι έχει σύνδρομο DiGeorge, μια χρωμοσωμική διαταραχή που μπορεί να επηρεάσει την ανάπτυξη διαφόρων σωματικών συστημάτων, οδηγώντας σε καρδιακές βλάβες και κακή ανοσολογική λειτουργία.

Αφού έφτασες ως εδώ χάρισέ μας & ένα like στο facebook

About the Author