Ειδήσεις

ΒΟΜΒΑ στην Ελληνική αγορά με τον Σκλαβενίτη – “Έπεσε” το κάστρο…

ΒΟΜΒΑ στην Ελληνική αγορά με τον Σκλαβενίτη – “Έπεσε” το κάστρο…

Για ΠΡΩΤΗ φορά στα… χρονικά.

Τι συνέβη στην αγορά με τον… Σκλαβενίτη;

 

Όλοι οι καταναλωτές, γνωρίζουν τις αρχές της εταιρίας.

Ποιο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης είναι ανοιχτό Κυριακή 5/11;

Στην πλειοψηφία των καταναλωτών είναι γνωστό ότι η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, έχει την επιλογή να μην λειτουργεί ποτέ την Κυριακή, με μοναδική εξαίρεση τις περιόδους των γιορτών στο τέλος του χρόνου.

Ακόμη και την δυνατότητα που έδωσε ο νόμος για την δυνατότητα λειτουργίας των εμπορικών 8 Κυριακές τον χρόνο η διοίκηση της Σκλαβενίτης δεν την αξιοποίησε τονίζοντας ότι η Κυριακή είναι αργία και ημέρα ξεκούρασης για τους εργαζόμενους της.

Ακόμη και το δέλεαρ απόκτησης των υπερμάρκετ της Carrefour – ιδανικών για ψώνια την Κυριακή – αλλά και η πίεση από τις τράπεζες – πιστωτές να ανοίγουν τα καταστήματα της αλυσίδας τις Κυριακές δεν έχουν καταφέρει να κάμψουν τις αντιστάσεις της οικογένειας Σκλαβενίτη.

Αυτό το Ποτέ την Κυριακή, «σπάει» σε μία μοναδική περίπτωση και αφορά στο υπερμάρκετ στο εκπτωτικό πάρκο McArthurGlen στα Σπάτα.

Το κατάστημα Σκλαβενίτης αναγκάζεται να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση καθώς δεν μπορεί να κάνει αλλιώς μιας και ο κανονισμός του πάρκου προβλέπει όλα τα καταστήματα να ακολουθούν μία ενιαία πολιτική ωραρίου και λειτουργίας.

Αντίθετα σε άλλα εμπορικά κέντρα η Σκλαβενίτης δεν πρόκειται να ανοίξει τα καταστήματα της τη Κυριακή.

Χαρακτηριστικότερη περίπτωση είναι αυτή του εμπορικού κέντρου Avenue στο Μαρούσι όπου το υπερμάρκετ Σκλαβενίτης αποτελεί και τον πυρήνα του, αλλά και του Athens Mall και του Athens Heart όπου η Σκλαβενίτης διαθέτει καταστήματα…

Αφού έφτασες ως εδώ χάρισέ μας ένα like στο facebook

About the Author