Ειδήσεις

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ – Βρήκαμε το φουστάνι που φόρεσε η… δασκάλα στην παρέλαση! [photos]

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ – Βρήκαμε το φουστάνι που φόρεσε η… δασκάλα στην παρέλαση!

Το φόρεμα με τη χρυσή λεπτομέρεια που φόρεσε η… δασκάλα στη μαθητική παρέλαση του Ναυπλίου, ανακαλύψαμε στο κατάστημα Lace στη Μεταμόρφωση.

 

Πρόκειται για ένα σπάνιο και εξαιρετικό φόρεμα σε στενή γραμμή, που προβλήθηκε πέρσι με τη φράση: «A dress to remember» (Ένα φόρεμα για να θυμάστε).

A dress to remember

Παρά τις αντιρρήσεις μέρους του κόσμου από τα κοινωνικά δίκτυα και τις κριτικές ορισμένων site, οι άνθρωποι της μόδας θεωρούν σωστή την επιλογή της εκπαιδευτικού.

Για παράδειγμα ο γνωστός Γιάννης Τσεκλένης έγραψε: «Έγραψα κάπου με γνώση, αν μου επιτρέπεται …(τρίτο πρόσωπο ενικού) για την δασκάλα, ότι την βρήκα σωστά ντυμένη …το μήκος του φορέματος είναι μακρύτερο κατά 20 πόντους από τα μίνι των μαθητριών γυμνασίων και λυκείων. Η μπορντούρα με Lyrex δεν το καθιστά βραδυνό.

Όλες οι παραδοσιακές ενδυμασίες με χρυσοκλωστές είναι κεντημένες. Ελληνοφέρνει αρκετά, τόσο που αν ήταν μακρύτερο θα μπορούσε να είναι Design Zeus+Dione οπότε θα είχε βγει εδώ αντί για εμένα να το υπερασπιστεί η αγαπητή μου φίλη Μαρέβα».

Γιάννης Τσεκλένης για δασκάλα

Το κομψό ντύσιμο της δασκάλας στην παρέλαση του Ναυπλίου έγινε αντικείμενο συζήτησης στα social media ανήμερα της Εθνικής Επετείου του ΟΧΙ. Παράλληλα με αφορμή τη συζήτηση για που άνοιξε αναπτύχθηκαν διάφορες σκέψεις και προβληματισμοί για τις παρελάσεις.

Να σημειωθεί ότι η κα Ιφιγένεια Γουγουτσά, θεωρείται από τις άριστες εκπαιδευτικούς στα σχολεία του Ναυπλίου. Και η ίδια εξεπλάγει για τον ντόρο που έγινε λόγω της εμφάνισής της στην παρέλαση. Όπως δήλωσε στο ενημερωτικό πόρταλ: «Ούτε καν το φανταζόμουν ότι ο κόσμος θα ασχολείτο με τι φόρεμα έχω επιλέξει να βάλω στην παρέλαση. Είναι αδιανόητο».  Επισημαίνει δε ότι κάθε χρόνο, σε κάθε μαθητική παρέλαση φροντίζει να δίνει το παρόν, διότι πιστεύει πως έτσι τιμά τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Ελλάδας.

Κάνοντας κλικ ΕΔΩ στηρίζετε την προσπάθειά μας να συνεχίσουμε το arpaxtiko.gr – Σας ευχαριστούμε

About the Author