Ειδήσεις

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ – Άγριο επεισόδιο Κασιδιάρη-Δένδια στη Βουλή – Πληροφορίες μιλούν για χειροδικίες

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ – Άγριο επεισόδιο Κασιδιάρη-Δένδια στη Βουλή – Πληροφορίες μιλούν για χειροδικίες

Δείτε το video που ακολουθεί…

 

Πρωτοφανές επεισόδιο που δεν συνάδει με τα… κοινοβουλευτικά ήθη σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη να χειροδικεί κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Δένδια επειδή ο δεύτερος πέρασε από μπροστά του την ώρα που μιλούσε στην έναρξη της συζήτησης στην επιτροπής της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο. .

Το βίντεο από το κανάλι της Βουλής είναι αποκαλυπτικό της προκλητικής συμπεριφοράς του χρυσαυγίτη βουλευτή. Όπως φαίνεται το επεισόδιο με τη χειροδικία ξεκίνησε όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μιλούσε από τα έδρανα με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να περνά από μπροστά του. «Όχι από μπροστά μου δεν βλέπεις ότι μιλάω» ακούγεται να λέει ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Νίκο Δένδια να σταματά και να του ζητά το λόγο. Η κίνηση αυτή προκάλεσε νέα αντίδραση από τον χρυσαυγίτη βουλευτή που ακούγεται να λέει «Τι ύφος είναι αυτό τώρα».

Τη στιγμή εκείνη ο σκηνοθέτης άλλαξε πλάνο με βουλευτές που βρίσκονταν στην αίθουσα να καταγγέλλουν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης απώθησε βίαια τον βουλευτή της ΝΔ και οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες τον «έλουσαν» με μπουκάλια με νερό με τουλάχιστον δύο εξ αυτών, τον Γιάννη Λαγό και τον Χρήστο Παππά να κινούνται απειλητικά προς το μέρος του κ. Δένδια καθώς νωρίτερα ακούγονται στο βίντεο να λένε «πήγαινε από εδώ ρε» ο Χρήστος Παππάς και «έλα, έλα πήγαινε από εδώ» ο Γιάννης Λαγός.

Απειλήθηκε σύρραξη με βουλευτές άλλων κομμάτων να αντιδρούν λεκτικά στο επεισόδιο.

Όταν η εικόνα επανήλθε ακούστηκε ο προεδρεύων της συνεδρίασης Μάκης Μπαλαούρας να φωνάζει «αποβάλλεται ο κ. Κασιδιάρης. Η φρουρά να βγάλει έξω τον κ. Κασιδιάρη».

Η ένταση συνεχίστηκε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να φωνάζει «μολύνετε το κοινοβούλιο. Κύριε Κασιδιάρη έχετε αποβληθεί. Σας είπα έξω τον Κασιδιάρη, το έχουμε πει 100 φορές. Έχετε αποβληθεί, σας παρακαλώ πολύ να εγκαταλείψετε τα έδρανα».

Δείτε το video:

Πηγή: protothema.gr

About the Author