Ειδήσεις

Πήρατε χαμπάρι τι έγινε με Σπανούλη στην τελευταία επίθεση του ντέρμπι; Δείτε το video που θα συζητηθεί!

Πήρατε χαμπάρι τι έγινε με Σπανούλη στην τελευταία επίθεση του ντέρμπι; Δείτε το video που θα συζητηθεί!

Δείτε το παρακάτω video:

 

Ελάχιστοι αντιλήφθηκαν αυτό που συνέβη λίγο πριν από τη… λήξη του αγώνα στο ΣΕΦ με τον αρχηγό των πρωταθλητών και τον κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλο. Το κατέγραψε και η κάμερα!

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, με τους Ερυθρόλευκους να κερδίζουν δίκαια τον «αιώνιο» αντίπαλο για τρίτο φετινό παιχνίδι.

Οι «πράσινοι» μπορεί να το πάλεψαν, αλλά στο τέλος του αγώνα οι πρωταθλητές με ηγέτη τον Ιωάννη Παπαπέτρου κατάφεραν να καθαρίσουν το ματς και να πάρουν ακόμα μία σημαντική νίκη στη μάχη που δίνουν για το πλεονέκτημα έδρας.

Πάντως, λίγοι θα πρόσεξαν τι έγινε στην τελευταία επίθεση του αγώνα, όταν ο Βασίλης Σπανούλης είχε την μπάλα, απέμεναν 20 δευτερόλεπτα και ο Ολυμπιακός βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 8 πόντους.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, ο V-Span μόλις πέρασε το κέντρο του γηπέδου, σταμάτησε και έδειξε διάθεση να τηρήσει το fair play και να μην κάνει επίθεση…

Ωστόσο, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε άλλη άποψη και φαίνεται ότι του έδωσε εντολή για ένα ακόμη καλάθι που θα αύξανε προφανώς τη διαφορά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι Kill Bill γύρισε 2-3 φορές το κεφάλι του για να καταλάβει τι έπρεπε να κάνει και εκεί που έσκαγε χωρίς κανένα νόημα την μπάλα για να περάσουν τα τελευταία δευτερόλεπτα, αποφάσισε μετά την παρότρυνση του πάγκου να κάνει τελικά επίθεση… 

sportdog.gr

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο παρακάτω video… (μετά το 4:20)

About the Author