Αστυνομικά

Πάτρα: Πραγματοποίηση ημερίδας με θέμα «Ασφαλές διαδίκτυο- Σχολικός και Διαδικτυακός Εκφοβισμός»

Την Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 και ώρα 10:30΄ στο ξενοδοχείο «Porto Rio» στο Ρίο Πατρών, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Ασφαλές διαδίκτυο- Σχολικός και Διαδικτυακός Εκφοβισμός».

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.

Το θέμα θα αναπτύξουν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Εμμανουήλ και Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων της ίδιας Υπηρεσίας, οι ψυχολόγοι της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, Αστυνόμοι Β’ (Ε.Κ.) κα. ΤΣΑΚΩΝΑ Ιωάννα και κα. ΧΑΣΑΠΗ Θεοδώρα, καθώς και οι εκπρόσωποι της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, κα ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Σοφία και κ. ΜΑΝΕΣΗΣ Νικόλαος και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δυτικής Ελλάδας, κ. ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ Αντώνιος.

Την ημερίδα θα παρακολουθήσουν οι σχολικοί σύμβουλοι και οι Διευθυντές της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, μέλη συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση